Slovensko
Menu
Pričítajte svojim zamestnancom k dobru skvelý darček

Chcete vašich zamestnancov potešiť darčekom, ktorý ich skutočne rozjarí?
Marec – mesiac knihy vám k tomu dáva skvelú príležitosť!

Podporte duševné zdravie vašich zamestnancov, venujte im poukážku Edenred Darčeky a doprajte im možnosť vybrať si podľa vlastnej chuti.

Navyše, pri platbe poukážkou Edenred Darčeky získajú od 15. marca do 15. apríla 2023 skvelú 5 % zľavu vo všetkých kamenných kníhkupectvách Panta Rhei.
Oslávte s vašimi zamestnancami príchod jari so skvelou knihou v ruke a s úsmevom na tvári!

Ako darovať zľavu na výbornú knihu podľa vlastného výberu?

  1. objednajte teraz svojim zamestnancom poukážky Darčeky
  2. pri platbe poukážkou Edenred Darčeky vo všetkých kamenných kníhkupectvách Panta Rhei získajú automaticky 5 % zľavu*
  3. akcia trvá od 15. marca do 15. apríla 2023

*Zľava sa nevzťahuje na nákup prostredníctvom e-shopu.


Edenred poukážka Darčeky

Poukážka na nákup darčekov vhodných na každú príležitosť, akceptovaná v širokej sieti značkových predajní oblečenia, obuvi, bižutérie, klenotov, koženej galantérie, elektroniky, športových potrieb, ako aj v kníhkupectvách a nákupných centrách na celom Slovensku.

BERNARD PUB MALADINOVO
NAVŠTÍVTE PREVÁDZKU, KTORÁ STOJÍ ZA TO! ❤️

Prekrásny Liptov, špičková gastronómia a poctivé tradičné nepasterizované pivo - to sú atribúty, ktoré charakterizujú slovenskú franšízu pivovaru Bernard - reštauráciu Bernard Pub Maladinovo ako súčasť miestneho apartmánového rezortu. 😋🍺

⭐Naše sympatie si reštaurácia, ktorá vznikla na jeseň 2018 v snahe majiteľov priniesť v oblasti gastra do regiónu pod Tatrami niečo nové a kvalitné, získala aj vďaka skúsenému šéfkuchárovi s dlhoročnými skúsenosťami z najlepších viedenských reštaurácií a skvelému personálu.

Sympatická je aj filozofia jej majiteľov - neklamať, robiť veci vždy s dobrým úmyslom a poctivo voči zákazníkom, ale aj kolegom. A ak by vám po dobrom jedle a pive bolo málo, môžete otestovať aj jedinečnú atrakciu - pivné kúpele Bernard.

📍 TIP: Popri návšteve tejto výnimočnej reštaurácie rezort Maladinovo akceptuje okrem stravovacích kariet a stravovacích poukážok aj poukážky Darčeky a Služby, ktoré môžete využiť na relax vo wellnesse.

EDENRED OBJAVUJE PREVÁDZKY SO SRDCOM NA MAPE SLOVENSKA!

Opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR o sumách stravného, upravilo od 1. januára 2023 novú optimálnu hodnotu na 6,80 €. Veľa klientov už nominálnu hodnotu stravného svojim zamestnancom navýšilo a využilo tak príležitosť zúčastniť sa 1. kola súťaže o 3x hodinky Apple Watch. Ale sú aj takí, ktorí plánujú navýšenie stravného až v nasledujúcich mesiacoch. Preto sme sa rozhodli, v termíne od 1. marca do 30. apríla 2023 vyhlásiť 2. kolo súťaže o 3x hodinky Apple Watch.

Ako získať Apple Watch?

  1. kliknite na tlačítko "Chcem Apple Watch" a vyplňte krátky prihlasovací formulár
  2. navýšte nominálnu hodnotu stravného aspoň o 0,50 €
  3. vyhrajte 3x Apple Watch

    * Kompletné pravidlá nájdete TU
    Chcem Apple Watch    

Ako navýšiť hodnotu stravného?

Jednoducho začnite objednávať vyššiu hodnotu stravných lístkov alebo kreditu na kartu Edenred. Nie je potrebné podpisovať dodatok k zmluve, ani nič vopred nahlásiť.

   Objednať    

Vaše rozhodnutie navýšiť stravný príspevok urobí zo stravovania atraktívny benefit. Svojim zamestnancom zároveň ukážete, že pre nich robíte viac, ako je bežné.

Nájsť vhodného nového zamestnanca je rovnako náročné ako nájsť si vyhovujúce zamestnanie. Z diania na pracovnom pohovore sa dajú vyabstrahovať pravidlá, ktoré pomôžu uchádzačom o zamestnanie aj recruiterom.

Životopis, ktorý sa odlišuje od iných a zároveň obsahom vyzerá ako šitý na mieru na obsadzovanú pozíciu. To je to, čo na prvý pohľad zaujme odborníka na ľudské zdroje.

„Pri hľadaní zamestnania sa treba vhodnou formou odlíšiť od ostatných už životopisom, ktorý je správne vypracovaný. Informácie v ňom sú podané jasne, zrozumiteľne a pravdivo,“ hovorí Lívia Bachratá, riaditeľka pre Public Affairs spoločnosti Edenred. Nemá byť ani príliš stručný, ale ani príliš obsiahly. „Recruitera, ktorý má na prvé posúdenie vhodnosti kandidáta niekoľko málo minút, musí zaujať, vzbudiť v ňom dôveru aj zvedavosť. Preto je dobre pripravený životopis, vypracovaný s ohľadom na potreby potenciálneho zamestnávateľa, taký dôležitý.“ 

L. Bachratá odporúča uchádzačom pozrieť si aktuálne vzory životopisov na stránkach personálnych agentúr a na ich základe urobiť svoj vlastný. Kopírovanie alebo vypĺňanie vopred vypracovaných mustier nie je dobrá cesta.

Vzbudiť záujem

Mnoho uchádzačov o prácu berie ako nutné zlo písanie motivačného listu, pokiaľ je to podmienka zamestnávateľa hľadajúceho nového človeka do tímu.

„V skutočnosti je to druhá šanca, ako zaujať, ako o sebe prezradiť viac, ale zároveň neodradiť,“ pokračuje L. Bachratá.

Skúsený náborár zdrojov určite odloží bokom motivačný list, ktorý je plný chýb alebo z ktorého je zrejmé, že uchádzač nebude na obsadzovanú pozíciu vhodný.

Ak ste si istý, že váš motivačný list bol napísaný dobre, neboli v ňom gramatické ani štylistické chyby, ale napriek tomu vás nepozvali na osobný pohovor, je to dôvod na radosť.

Čo je úspech a neúspech

Recruiter na základe motivačného listu mohol usúdiť, že by ste sa na prácu až tak nehodili, prípadne by ste nezapadli do tímu. Tým, že vás nepozval na pohovor, vám ušetril čas, stres, zbytočné nádeje.

„Výsledok náboru nového zamestnanca, prípadne zamestnancov, je úspešný vtedy, keď sa zamestnávateľovi podarí nájsť na obsadzovanú pozíciu človeka, ktorý sa na prácu naozaj hodí svojím vzdelaním, skúsenosťami, ale aj osobnostnými predpokladmi. Jednoducho mu musí nová práca vyhovovať, musí v nej byť spokojný,“ je presvedčená riaditeľka pre Public Affairs spoločnosti Edenred.

O tom, či to tak bude, často rozhodujú zdanlivé maličkosti. Uchádzačovi sa môže zdať, že spĺňa všetky kritériá, ale recruiter vie, že by sa vo firme necítil dobre napríklad preto, že je vodcovský typ, a zamestnávateľ aktuálne potrebuje tímového hráča. Preto ho odmietne a je to dobré pre obe strany.

„Na pracovnom pohovore nie sú víťazi ani porazení, úspechom je nájsť človeka, ktorému daná pozícia bude skutočne vyhovovať a stotožní sa s ňou,“ potvrdzuje odborníčka z Edenred.

Čo sledovať pod povrchom

Skúsení recruiteri rokmi praxe vycibria na maximum svoju schopnosť čítať medzi riadkami životopisu či motivačného listu a následne dobre čítať reč tela uchádzača na pohovore.

Je pochopiteľné, že človek chce na pracovnom pohovore využiť svoju šancu. Chce zaujať, získať prácu. Preto niekedy možno aj zaklame alebo nepovie celú pravdu. Ale reč tela ho prezradí. Sledovať ju a správne vyhodnocovať sa nedá bez toho, aby sa recruiter neustále vzdelával, a najmä bez praxe.

Otázky, ktoré recruiter kladie, by mali byť stručné a zrozumiteľné. Ak sa nad nimi uchádzač zamyslí, je to dobré znamenie – neodpovedá na prvú, zvažuje veci.

Šikovný náborár niekedy cielene položí otázku, ktorá nie je celkom zrozumiteľná. Overuje si tým schopnosť uchádzača priznať, že nerozumie. Napríklad tým, že položí doplňujúcu, spresňujúcu otázku.

Ak uchádzač hovorí pridlho alebo je mimo témy, recruiter by ho mal zastaviť. Samozrejme, vhodným spôsobom. Recruiter ho nechá dohovoriť a potom položí otázku, ktorá je akoby z úplne iného súdka, uchádzač pochopí, že bol mimo, a vykoľají ho to.

„Bola by škoda prísť o dobrého zamestnanca len preto, že ho náborár nechal pridlho rozprávať,“ myslí si L. Bachratá.

Rovnako tak by náborár nemal viesť pracovný pohovor, ak práve nemá svoj deň. Tiež je len človek a môže sa cítiť unavený, chorý, ovplyvnený rodinným dianím... „Aj psychické rozpoloženie náborára do veľkej miery ovplyvňuje priebeh celého pracovného pohovoru. Ak nie je vo forme, pohovor by mal robiť niekto iný alebo treba zmeniť termín. Nájsť dobrého zamestnanca pre dobrého zamestnávateľa je alchýmia, ktorá si vyžaduje pripravenosť oboch strán,“ uzatvára riaditeľka pre Public Affairs.

Motivujúce odmeňovanie zamestnancov ako súčasť strategického plánovania firmy zvyšuje záujem dobrých uchádzačov o prácu aj jej konkurencieschopnosť. Aké benefity by nemali žiadnej spoločnosti chýbať?

Spôsobov, ako odmeňovať a motivovať zamestnancov a zvyšovať svoju atraktivitu na trhu práce, je takmer nekonečne veľa.

„Kľúčové je nastaviť si systém benefitov tak, aby mal z neho prospech zamestnávateľ aj zamestnanec. Doba sa neustále mení a s ňou aj nároky na pracovný výkon, ktorý by sa mal odzrkadľovať rovnako v systéme odmeňovania,“ hovorí Lívia Bachratá, riaditeľka pre Public Affairs spoločnosti Edenred.

Trendy v odmeňovaní

Plat, pozornosť nadriadených a systém odmeňovania nad rámec mzdy sú faktory, ktoré vždy rozhodovali a budú rozhodovať o spokojnosti zamestnancov.

Podľa údajov portálu profesia.sk sa v roku 2022, ale aj začiatkom roka 2023 väčšina zamestnávateľov snažila upraviť platy zamestnancom smerom nahor. Priemerná hrubá mzda sa však zvýšila približne iba o 9 %, čo nekopíruje výšku inflácie.

Zamestnávatelia však majú zároveň možnosť pri spĺňaní istých podmienok investovať do nepeňažných benefitov na odmeňovanie každého zamestnanca 500 € ročne bez toho, aby zvýšili svoje odvodové zaťaženie a aby odmenu do tejto sumy musel zdaňovať zamestnanec.

„Zamestnávatelia, ktorí využívajú na odmeňovanie zamestnancov Edenred benefity, si vyberajú prevažne odmeňovací systém Edenred Benefity Café, pretože sa dá veľmi jednoducho prispôsobiť potrebám každého zamestnanca,“ upozorňuje L. Bachratá.

Kým pred pár rokmi bol obľúbeným benefitom služobný telefón, dnes možnosť využívať pracovný mobil mnoho zamestnancov nepovažuje za odmenu, ale takmer za trest. „Naopak, stúpla hodnota nepeňažných benefitov, ktoré sa prispôsobujú životnému štýlu a voľnočasovým aktivitám zamestnancov a odrážajú silnú potrebu rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom,“ pokračuje riaditeľka pre Public Affairs z Edenred.

Ubytovanie zadarmo?

Služobné auto na súkromné účely je medzi benefitmi stálicou ako vo svete, tak na Slovensku.

Ubytovanie pre stážistov zadarmo, čo umožňuje napríklad Meta (predtým Facebook), naši zamestnávatelia neposkytujú. Jednak pre vysoké ceny nehnuteľností a prenájmov, ale najmä preto, že systém stáží u nás nie je taký rozvinutý.

„Spomedzi benefitov, ktoré sú v zahraničí obľúbené a v našich podmienkach sa zatiaľ nevyužívajú, sú podľa mňa z pohľadu ľudských zdrojov zaujímavé napríklad dni, keď zamestnanci nemusia prísť do práce, lebo sa venujú charite a dobrovoľníckej činnosti, či extra voľno pri narodení dieťaťa alebo počas dní, keď nemajú školopovinné deti vyučovanie. Zamestnávatelia, ktorí vychádzajú v ústrety zamestnancom v tom, aby mohli lepšie zvládať svoje domáce starosti a užívali si rodinné radosti, robia naozaj veľa pre to, aby firma prosperovala,“ je presvedčená L. Bachratá.

Sabatikal – neplatené, čiastočne platené alebo platené dlhodobé voľno nad rámec dovolenky – je tiež na Slovensku v plienkach, hoci zamestnávateľov, ktorí v ňom vidia výhody, a preto ho zamestnancom doprajú, už nie je ako šafranu.

Slovenské potreby

„V odmeňovaní sme stále relatívne konzervatívni, ale myslím si, že Slováci skutočne viac oceňujú možnosť oddýchnuť si cez víkend v peknom wellnesse alebo odmenu vo forme benefitu na šport, nákup oblečenia, kozmetiky či kníh, než napríklad príspevok na študijný pobyt. Naše skúsenosti svedčia o tom, že zamestnanci vítajú odmeny, ktoré môžu prispôsobiť svojim potrebám. Potešiť sa, zvýšiť si kvalitu života, oddýchnuť si, no nemusieť na to míňať peniaze z rodinného rozpočtu, pretože to platí zamestnávateľ,“ hovorí zástupkyňa Edenred.

Podľa nej zostane tento rok obľúbeným a oceňovaným benefitom aj flexibilný pracovný čas, práca z domu, dovolenka navyše, príspevok na dôchodkové sporenie a nadštandardná zdravotná starostlivosť.

„Trendom je aj podpora vzdelávania zamestnancov. Jazykové kurzy sú atraktívne dlhodobo, no o slovo sa teraz hlási aj osobnostný rozvoj, kde sa dajú cibriť momentálne také žiadané soft skills. Aj toto môžu zamestnávatelia zastrešiť prostredníctvom Edenred Benefity Café,“ uzatvára L. Bachratá.

REGAL BURGER
NAVŠTÍVTE PREVÁDZKU, KTORÁ STOJÍ ZA TO! ❤️

Regal Burger predstavuje koncept mladého Dominika a Martiny, ktorí si aj napriek vyššiemu počtu pobočiek dokázali dlhodobo udržať stabilnú kvalitu svojho menu. Reštaurácia, ktorá vznikla z malého stánku na festivale, sa inšpirovala najkvalitnejšími zahraničnými projektmi a za 10 rokov svojho fungovania už presvedčila Slovákov, že burger nie je junk food z autobusovej stanice.

Ak teda máte dnes chuť na poctivý hamburger, otestujte ho v jednej z prevádzok Regal Burger, ktorá patrí do kategórie FAST CASUAL reštaurácií, čo znamená, že je rýchla ako fast food, no kvalitná ako prémiová reštaurácia. Majitelia totiž vsadili na podporu lokálnych výrobcov a chovateľov, a tak všetko mäso pochádza výlučne z východného Slovenska. Ako nám pri návšteve prezradili, cieľom tejto reštaurácie je prinášať zákazníkom nezabudnuteľný gastro zážitok založený na čerstvosti, kvalite a nezameniteľnej chuti. 🍔 📍

TIP: Naobedujte sa dnes v jednej z prevádzok Regal Burger a získajte časť peňazí za obed späť vďaka výhodám, ktoré vám prináša stravovacia karta Edenred. 😋

EDENRED OBJAVUJE PREVÁDZKY SO SRDCOM NA MAPE SLOVENSKA!

MIESTO NAD ZLATO.
NAVŠTÍVTE PREVÁDZKU, KTORÁ STOJÍ ZA TO! ❤️

Slovensko je plné prevádzok, ktoré sa oplatí zažiť, vyskúšať aj ochutnať. Preto sme sa rozhodli v každom regióne vybrať podnikateľské príbehy, vďaka ktorým vznikli výborné reštaurácie, renomované jazykové školy či predajne, ktoré sa riadia zásadou najvyššej kvality. Sledujte nás, aby ste vedeli, aké poklady máte vo svojom meste a kde sa na cestách oplatí zastaviť.

EDENRED OBJAVUJE PREVÁDZKY SO SRDCOM NA MAPE SLOVENSKA!

BS SCHOOL
Príbeh jazykovej školy BS SCHOOL sa začal písať v roku 1990, keď sa ambiciózna Božena Straková rozhodla poskytnúť svoje znalosti anglického jazyka blízkym a priateľom v Novej Dubnici.

Viac informácií

H&S Optik
Stará múdrosť hovorí, že oči sú bránou do duše. Gabriela a Zaher Hessou, majitelia H&S OPTIK, to veľmi dobre vedia. Ich nadšenie pre očnú optiku sa zrodilo už v detstve.

Viac informácií

Bernard Pub Maladinovo
Prekrásny Liptov, špičková gastronómia a poctivé tradičné nepasterizované pivo - to sú atribúty, ktoré charakterizujú slovenskú franšízu pivovaru Bernard - reštauráciu Bernard Pub Maladinovo.

Viac informácií

Regal Burger
predstavuje koncept mladého Dominika a Martiny, ktorí si aj napriek vyššiemu počtu pobočiek dokázali dlhodobo udržať stabilnú kvalitu svojho menu.

Viac informácií

Veľké sťahovanie je tu! Stiahnite si novú vylepšenú apku My Edenred.

Stiahnite si novú vylepšenú apku MyEdenred

Vytiahnite z našej apky ešte viac! Nová, vylepšená mobilná aplikácia MyEdenred vám odteraz poskytuje ešte viac bezpečia a ochrany súkromia a navyše vám z pohodlia domova umožňuje:

obrázok k prezeraniu transakcií a zostatkov na účte

prezeranie transakcií a zostatkov na účte

obrázok k vyhľadávaniu akceptačných miest a prevádzok

vyhľadávanie akceptačných miest a prevádzok

obrázok k zobrazeniu PIN

zobrazenie PINu a
NOVINKU - zmenu PINu

obrázok k zablokovaniu karty

zablokovanie karty
v prípade jej straty či odcudzenia

obrázok
 k platbám google pay, apple pay a sms

pridanie karty
do Google Pay a Apple PaySMS platby

PRE VIAC INFORMÁCIÍ O FUNGOVANÍ APLIKÁCIE KLIKNITE TU.


Vychutnajte si naplno každú odmenu

Nezabúdajte, že pri každej platbe kartou Edenred v reštaurácii získate peniaze späť! Viac informácií nájdete TU.

Stiahnite si vašu vylepšenú aplikáciu MyEdenred teraz:

Týmto by sme vás zároveň radi upozornili, že pre mobilné aplikácie „Edenred Benefity“ a „TR karta“ v najbližšej dobe ukončíme technickú podporu a následne aj ich činnosť. Stiahnite si preto novú apku MyEdenred ešte dnes!

Ste naším partnerom?
Aj v roku 2023 vám chceme pomôcť ešte viac uspieť na trhu.

Ste majiteľom reštaurácie, ubytovacieho zariadenia alebo inej prevádzky, ktorá patrí medzi akceptačné miesta Edenred Slovensko? Podeľte sa s nami o váš jedinečný príbeh a my vám bezplatne pomôžeme s jeho zverejnením. Príbeh vašej prevádzky sa prostredníctvom nás môže už čoskoro stať súčasťou novej kampane na sociálnych sieťach, našich webových platformách alebo najčítanejších slovenských médií. Za pár minút tak podporíte vaše podnikanie, ktoré si vďaka Edenred teraz môže získať množstvo nových zákazníkov.

Pošlite nám e-mail na marketing-sk@edenred.com so stručnými odpoveďami na tieto otázky: 

Budujte svoj imidž.
Zlepšite si povesť.
Zviditeľnite svoju prevádzku nielen vo svojom regióne.

Získajte nových zákazníkov.

Bude nám cťou stať sa vašim partnerom aj na ceste za týmto cieľom.

Aj vy sa zaraďte medzi prevádzky so srdcom na mape Slovenska

Žiadna firma sa nedokáže úplne vyhnúť fluktuácii. To je dobrá správa, pretože istá miera fluktuácie je zdravá. Keď však presiahne zdravú hranicu, stáva sa pre firmu škodlivá a drahá. Poznáme spôsoby, ako ju udržať v rozumných medziach.

Fluktuácia, teda odchod zamestnancov, ktorých treba nahradiť novými, má rôzne príčiny a ovplyvňujú ju aj faktory ako veľkosť firmy, firemná kultúra, segment či región, kde pôsobí (a najmä miera nezamestnanosti v ňom).

Prirodzená fluktuácia je v každej oblasti hospodárstva iná, ale všeobecne sa za rozumnú mieru považuje výmena zamestnancov pod 12 %. Vtedy je najvyšší predpoklad, že firmu opúšťajú prevažne ľudia, ktorí jej neprinášajú úžitok, a to je pre firmu veľmi zdravé a prospešné.

Vyššia fluktuácia ju, naopak, oslabuje. „Nejde len o vysoké náklady na hľadanie a zaúčanie nových ľudí, ale aj o istú mieru demotivácie tých, ktorí vo firme zostali, pretože odchody kolegov sa ich týkajú. Výsledkom je nižšia produktivita, nižší obrat a znížená miera lojálnosti zamestnancov voči zamestnávateľovi. Preto vedenie každej firmy, ktorá má ambíciu prosperovať a byť zdravá, robí také kroky, ktoré vedú k nízkej miere fluktuácie,“ hovorí Lívia Bachratá, riaditeľka pre Public Affairs spoločnosti Edenred.

Treba urobiť dobrý výber

Podľa nej je jedným z kľúčov k nízkej fluktuácii dobrý prvotný výber zamestnancov.

„Nájsť človeka, ktorý vyhovuje všetkým požiadavkám, je náročné. Okrem schopností a skúseností je dôležité aj to, aby dokázal zapadnúť do firemnej hierarchie a aby mu nebola cudzia jej kultúra,“ pokračuje L. Bachratá.

Mnohí partneri Edenred, ktorí využívajú naše benefity aj na to, aby dosahovali nízku mieru fluktuácie, si budúcich zamestnancov vychovávajú už počas štúdia. Následne ich doškoľujú a zasväcujú do firemnej kultúry.

„Ako veľmi dobrý nástroj sa v tomto smere javí mentoring a medzigeneračná spolupráca. Mladí majú prostredníctvom staršieho mentora jedinečnú príležitosť rýchlo spoznať procesy a prax, skúsenejší kolegovia zas profitujú z obohatenia a osvieženia mladíckym pohľadom na život,“ delí sa o skúsenosti L. Bachratá.

Adaptačný proces a začlenenie je takouto formou rýchle a hlboké.

Ľudia nerobia len pre peniaze

Všetky prieskumy, ktoré sa venujú fluktuácii a jej príčinám, prichádzajú k rovnakému záveru: ľudia pracujú kvôli peniazom, ale finančné ohodnotenie samo osebe im nestačí.

„Každý potrebuje, aby si ho nadriadený všímal, v ideálnom prípade pochválil. Potrebuje cítiť, že je dôležitý ako človek a že jeho výkon má zmysel, že nie je iba formou pracovného nástroja,“ vysvetľuje odborníčka z Edenred.

Pocit nedôležitosti v zamestnancoch podľa nej znižuje motiváciu aj lojálnosť a zvyšuje riziko, že odídu. „Aj z našich prieskumov vyplýva, že ak sa ľudia cítia pre firmu nedôležití a ľahko nahraditeľní, na pracovnom trhu sa obzerajú po nových príležitostiach.“ 

Reč čísel

Podľa dát z našich prieskumov je až 82 % zamestnancov na Slovensku presvedčených, že im nadriadený nepreukazuje dostatok uznania a ocenenia. Z ostatných 18 % opýtaných, ktorí majú podľa vlastného hodnotenia dosť pozornosti a uznania zo strany nadriadených, takmer nikto (80 %) neuvažuje o zmene zamestnania.

Fluktuácia sa dá znižovať aj vhodnými zamestnaneckými benefitmi. „Ideálne takými, ktoré sa dajú jednoducho spravovať a nastavovať podľa preferencií každého zamestnanca. Lebo kým jeden oceňuje vstupy do fitnescentra, inému takýto benefit vôbec nemusí vyhovovať,“ uzatvára naša odborníčka.

Benefity, ktoré sú zamestnancom šité presne na mieru, ponúka Edenred Benetity Café. HR oddeleniu či vedeniu spoločnosti zjednodušuje odmeňovanie a zamestnanci si zároveň vyberajú taký benefit, ktorý im najviac vyhovuje.

Edenred Benefity Café je možné prispôsobiť všetkým požiadavkám zamestnávateľa a môže fungovať v jeho firemných farbách, takže pri využívaní tohto benefitného systému každý zamestnanec vždy vie, že dostáva odmenu od svojho zamestnávateľa.

7 najčastejších dôvodov, prečo zamestnanci dávajú výpoveď, a čo dokáže zamestnávateľ ovplyvniť:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram